keskiviikko 12. helmikuuta 2014

Projektin ja projektipäällikön esittely

Projektista:

Projekti on Sodankylän kunnan vetämä, yhteistyökumppanina on Kemijoki Oy ja sitä rahoittavat Sodankylän kunta, Kemijoki Oy ja Ely-keskus (EAKR).

Hankkeen tarkoituksena on kehittää Lokan ja Porttipahdan tekojärvien moninaiskäyttöä; Pääpaino on Lokan, Kilopuuvaaran ja Sarvikotamaan satamien ruoppauksissa sekä edellä mainittujen kohteiden ja Korvasen (Lokka) betonisten veneenlaskupaikkojen uusimisessa, kunnostamisessa ja parantamisessa. Kemijoki Oy tekee hankkeen puitteissa rantojen raivauksia niin Porttipahdalla kuin Lokallakin ja osallistuu veneenlaskupaikkojen suunnitteluun. Näiden töiden lisäksi projektissa on tarkoituksena suunnitella uuden veneväylän ruoppaus Muotkarovan ja Kelavaaran saarien väliin Lokalla, Sompiojärven pohjapadon suunnittelu, Luirojoen pohjapadon suunnittelu, Luirojoen (Lokan tekojärven yläpuolisen osuuden) venereittimerkintöjen parantaminen, Lokan ja Siltaharjun satamien laiturirakenteiden parannustyöt ja budjetin salliessa pyritään myös muotoilemaan/kunnostamaan pienempien kohteiden kuten Sentinojan maapohjaiset veneenlaskupaikat toimivammiksi. Näiden töiden lisäksi projektin aikana pyritään selvittämään ja toteuttamaan keinot, joilla myös vapaa-ajan kalastajien ja muiden virkistyskäyttäjien jäähileiden saanti voidaan taata kesäaikana Sodankylässä, Siltaharjussa ja Lokassa.

Projektipäällikkö eli minä:

Nimeni on Ville Pyhäjärvi ja olen Sodankylän Lokasta kotoisin oleva 25-vuotias rakennusinsinööri.
Harrastuksiini kuuluvat monipuolisen urheilun lisäksi metsästys ja kalastus, joten projekti on lähellä sydäntäni myös vapaa-ajalla. Työkokemusta minulta löytyy hyvin monipuolisesti erilaisilta palvelualoilta, metsätöistä, elintarviketeollisuudesta, rakentamisesta, kaivokselta ja onhan tuota tullut useampi kesä vietettyä juurikin Lokan kalasatamassa kalanjalostustöissä tai järvellä pyytöjä kokiessa, joten hyvin paljon omaa näkemystä projektin kehityskohteisiin löytyy. Minuun saa vapaasti ottaa yhteyttä projektin asioissa sähköpostitse: ville.pyhajarvi@sodankyla.fi tai puhelimitse: 0401877580.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti