torstai 6. maaliskuuta 2014

Veneenlaskuluiskien urakoitsija on kilpailutettu ja valittu

Projektin ensimmäinen urakaitsija on kilpailutettu ja veneenlaskuluiskien betonielementtien toimittajaksi valikoitui Betroc Oy Sodankylästä. HILMA:n kautta kilpailutettuun tarjouspyyntöön vastasi 8 yritystä ympäri Suomea.

Tällä hetkellä suunnittelun alla ovat veneenlaskuluiskien maatyöt, elementtien asennukset ja niiden kilpailutus. Tarjouspyynnön pohja ja liitteet ovat minulla valmiina ja olen saanut siihen kommentteja ja neuvoja Kemijoki Oy:lta, jolla on kokemusta vastaavista töistä. Viimeistelen ja tarkistan tarjouspyynnön ensi viikon alussa ja HILMA:sta sen pitäisi löytyä ensi viikon tiistaina.

Jäähileiden saatavuutta vapaa-ajan kalastajien ja muiden virkistyskäyttäjien käyttöön on selvitetty. Jäähileitä myyvät K-Supermarket Pohjantähti ja Kiveliön kala aukioloaikojensa ja tuontantokapasiteettiensa puitteissa.

Lokan luonnonvaraosuuskunta myy kesäaikana jäitä hintaan 1€ / 10litraa. Kun kalanjalostustiloissa on miehitys ei jäistä peritä kuin jäiden hinta, mutta jos paikalle joudutaan soittamaan oven avaaja peritään päivystysmaksu 15€ + jäiden hinta. Osuuskunta puhelinpäivystää arkisin klo7-21.
Hankkeen vastuuhenkilö Jukka Lokka esittää Siltaharjun kalasataman jäähilehuoneen avainvuokrien alennusta Sodankylän kunnanjohtajalle keräämäni aineiston perusteella.

Hyvää (aikaisessa) alkanutta kevättä!

Terveisin Ville

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti