keskiviikko 4. kesäkuuta 2014

Ensimmäinen urakka on valmis

Kesä on tullut Sodankylään ja ilokseni voin ilmoittaa, että hankkeen ensimmäinen urakka on valmistunut viime viikon perjantaina etuajassa (tavoitteena oli saada veneenlaskuluiskat 13.6 mennessä valmiiksi). Uudet veneenlaskuluiskat löytyvät nyt Kilopuuvaarasta, Sarvikotamaasta, Korvasesta ja Lokasta. Päätöiden lisäksi Sarvikotamaassa ja Lokassa kunnostettiin vanhoja veneenlaskupaikkoja ja nämä kunnostukset jatkuvat vielä kesäkuun aikana. Tämän lisäksi tullaan myös kunnostamaan Sentinojan suun veneenlaskupaikka ja mahdollisesti kunnostuksia tehdään myös Viuvalossa ja Kuontalossa.

Kuvia kohteista alla.

Viime viikon keskiviikkona 28.5 olen jättänyt HILMA:aan tarjouspyynnön mittaus-/suunnittelu-urakasta, jonka avulla toteutetaan jatkossa tapahtuvia urakoita (ruoppaukset, venereittimerkinnät) ja suunnitellaan tulevia hankkeita/töitä (pohjapadot, uusi venereitti).

Jäähileideen saatavuus on myös parantunut, sillä jäitä tarjoaa nyt myös Kelujärven kyläyhdistys. Jäitä saa Kelupirtiltä noin puolen tunnin varoajalla (soitto ennen noutoa, jotta jääkoneet ehditään käynnistää) ja jäiden noutamisesta voi olla yhteydessä Pentti Rytisaloon 0400204811 tai Pauli Postilaan 0400252618. Jäistä peritään 10€/hakukerta.

Tästä on hyvä jatkaa kesää!

-Ville

Lokan kalasatama

Korvanen

Korvanen

Lokassa työt kesken

Kilopuuvaara

Sarvikotamaan vanha veneenlaskupaikka

Sarvikotamaan uusi veneenlaskupaikka

Sarvikotamaan uusi veneenlaskupaikka

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti